Uganda

View listings

uganda.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Uganda

Fastighet till salu i Uganda

Uganda är ett land i Afrikas inlandet. Den gränsar till norr med södra Sudan, i öster med Kenya, i söder med Tanzania och Rwanda och i väst med Demokratiska republiken Kongo och har ingen tillgång till havet.

Dess huvudstad är Kampala, en av de viktigaste städerna i den stora regionen kring Lake Victoria. Om du är intresserad av att köpa fastigheter till salu i Uganda, trots att huvudstaden ännu inte är ett turistmål, är det ett intressant ställe som presenterar olika fastighetsmöjligheter.

Om du planerar att anlända i Uganda och du är intresserad av att investera i fastigheter till salu i Uganda är detta ett relativt säkert land och i synnerhet Kampala är en av städerna med färre problem i Östafrika.

Ett av de mest intressanta områdena att leta efter egendom till salu i Kampala ligger nära Makerere universitets campus, ett av de mest prestigefyllda universiteten i Central- och Östafrika.

Fastighetsmarknaden i Uganda är stabilare och mindre volatil än för två år sedan.

Fastighetsbranschen i Uganda har växt enormt de senaste tio åren och bland fastigheterna till salu i Uganda hittar vi många bostadshus, kommersiella lokaler och kontor i synnerhet i Kampala.

Den gynnsamma miljön som skapats i landet har lockat utlänningar att köpa fastigheter till salu i Uganda och bosätta sig i landet.

 Förutom huvudstaden Kampala kan vi påpeka andra intressanta platser där vi letar efter fastigheter till salu i Uganda. Dessa inkluderar Jinja, Mbale, Mbarara, Gulu och Fort Port i väst, där levnadskostnaderna är mycket lägre än i Kampala.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Grödor som har hägnat hittills med 100% framgång är majs, solrosor, sockerrör och jatropha träd för sin olja.
Cod. 19833

Försäljning Åkermark, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

17,100,743.72SEK
Försäljning
Åkermark

5 m²
5 kvadrat miles av mark är till försäljning i Uganda (Central Region). Mark är lämplig för alla jordbruk aktiviteter. Det har lagfarter. Marken gränsa...
Cod. 19832

Försäljning Lantbruk, Uganda, Lake Kyoga, Nakasongola, Nakasongola, at Lake Kyoga

2,368,449.92SEK
Försäljning
Lantbruk

4000 m²
1000 hektar mark är till försäljning i Uganda, Central del av Uganda, Nakasongola. Landgränser Lake Kyoga, lämplig för jordbruk (jordbruk och boskapsu...
Cod. 19733

Försäljning Lantgård, Uganda, Kampala, Ntinda, Ntinda (Buye) Kigowa

3,455,590.70SEK
Försäljning
Lantgård

200 m²
Kampala, NTINDA. Egendom på 0,7 Acres Garden. Huvudsakliga bostadshus med fyra sovrum, 2 badrum, plus andra, oberoende enhet, två rum, kök, butik. För...
Cod. 19375

Försäljning Lantgård, Uganda, Kampala, Kampala, Ntinda (Buye) Kigowa

3,455,590.70SEK
Försäljning
Lantgård

2800 m²
NTINDA (Buye) på 0,7 hektar trädgård, fyra sovrum, två badrum, stort kök, matsal, vardagsrum, pojkar Quarters, bekvämligheter.
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB